Restaurant Castel Transilvania

Restaurant Castel Transilvania este un restaurant in Baia Mare cu un farmec aparte. Vizitati-l !

Vă invităm să savurați preparate internaționale și preparate tradiționale, naturale și gustoase, într-o atmosfera desprinsă parcă din povestea unui castel medieval.

Veți pătrunde într-o incursiune culinară senzațională, aici pe locul în care tradițiile vechi de când lumea se îmbina cu suflul noului… Unde bucatele simple gătite de localnici se contopesc cu preparatele sofisticate ale nobililor ce-au stăpânit aceste locuri.

Restaurant Castel Transilvania sau Castel Restaurant & SteakHouse este locul in care respectam si ne straduim sa folosim tehnicile si materiile stravechi in tot ceea ce facem.
Astfel daca pentru construit am folosit fierul, lemnul si piatra din zona, pentru gatirea bucatelor folosim focul deschis cu jar de lemn, fumul de lemn natural si gatitul la foc mic pentru timp indelugat. Asa cum se gatea odinioara.

Unele carnuri si branzeturi le afumam natural cu fum de cires, mar, par sau stejar, aici in casa. Iar fripturile le gatim traditional pe jar de carbune, imbinand traditia cu tehnologia moderna cu ajutorul cuptorului-grill ”Josper”.
Deoarece ne preocupa calitatea folosim materii prime, atent selectate , legume si verdeturi bio produse pe malul Somesului ,branza de oaie de la stanele din Maramures , carne de vita din rasa Aberdeen Angus, din exemplare crescute pe pasuni deschise din Transilvania, fragezita in casa prin maturare uscata (dry aging) in conditii optime, controlate tehnologic. Si toate celelate materii prime pe care le folosim le alegem pentru a fi naturale.
Va invitam sa savurati aromele bucatariei noastre in care metodele de gatire vechi de cand lumea se imbina cu suflul noului, in care bucatele simple gatite odinioara de localnici se contopesc cu preparatele sofisticate ale prezentului…
Veniti la Restaurant Castel Transilvania, si sa petrecem momente de neuitat !

(Cand ajungeti in Timisoara va recomandam sa gasiti  restaurant in Timisoara daca intrati pe RestauranteTimisoara.ro)

Leave a Reply